0 Läs mer >>
 
 
 
 
 

Palice i centrum!

0 Läs mer >>
 
Fick en fin bild med Palice idag.Någon sekund efter fotot störtar vi ner för en klippa, därefter hamnar vi i vattnet. det fick bli en dag hos veternären. även jag fick en del skråmor.
 
Vad vi offrar nu för tiden.
 

Klantikt

0 Läs mer >>
 
Var med i tävlingen du också :D klicka här --> http://bunnybrooke.blogg.se/2014/february/tavling-2.html#comment

Tävling hos Bunnybroo...

0 Läs mer >>
 
 
Kära dagbok
 
Men åh! Typisk mig att glömma alla hjärtans dag igår. Inte förrän när jag kom till skolan märkte man något. Killarna som typiskt lyfte på ögonbrynen, lutandes mot en vägg och tjejerna som gjorde "duck face", poserade lite och drog in magen i försök att se mer attraherande ut. Här och var hånglades par  som antagligen skulle göra slut efter en vecka. Dessutom tryckte personer in kärlekslappar i en och annat skåp.
 
Det var ju liksom omöjligt att ta miste om vad det var för dag. Fredag den 14. Varför kunde det inte ha varit Alla hjärtans dag under Fredag den 13?! Då skulle ju alla låta bli det där på kärleksväg, till exempel vill man inte vara i närheten av den man älskar ifall han bär omkring på en atombomb med ett tick tack i bakgrunden. 
 
 
Jo, jo förlåt. Alla hjärtans dag är väl helt okej stort sätt. speciellt för en del som avgudar den dan. Varför jag känner mig så kritisk mot DEN DÄR dan? Det är så att ingen levande själ i hela universum skulle vilja ha mig, i kärleksväg. Själv är jag rätts så blyg inför möten där det pirrar i magen, så möjligheten att jag skulle gå fram o-och... fråga chans på någon är 1%... kanske 2%. Så jag hoppas att nån vacker dag kommer en kille (kanske tjej?) och säger de magiska orden. 

 
Hjärta.
 
Glädje.
 
Liv.
 
//Katarina Riverwood
 

14:e feb

0 Läs mer >>
IRL
 
Japp, igår blev jag en tonåring :D Åh, det känns så roligt! För ens födelsedag dyker inte upp varanan vecka? nä, den dag man fyller år är speciell!
 
Fick igår legodrake (eum, älskar lego :,)). munkjacka med drakmotiv (daah! drakar *w*!!!), hörselskydd för att jobba med läxor ostört, ett grönt örngott och ett gammalt skrin från min gammelfarmor :)
 
 
 

Min stor, stora dag!

0 Läs mer >>
I förrgår red vi ut till de nordliga valedale där kylan bet tag i en. Palice såg ut att trivas utmärkt bra och sprang omkring fritt sedan. Därefter fick jag för mig att ta fram kamran och fota honom. Så oemotståndligt han såg ut! Pälsen tycktes glittra som is i solen!
 
Resultatet =)
 
 
 

Palice ute i snön

0 Läs mer >>
Några bilder som jag tog nyss med Soul :3
 

Vägen till mörkret

0 Läs mer >>
 
 
IRL
 
På onsdag börjar mina nationella prov (Jippi...!) i åkurs 6 och tror att jag måste plugga en hel del, eftersom vi har även "vanliga" prov då man måste göra lite saker i förtid. Jag kommer absolut spontant falla ihop skoldag efter skoldag nu framöver hela terminen. Men det här kommer inte att påverka bloggen utan jag kommer fortsätta att göra inlägg vart 3-4 dag som vanligt!
 
Trevlig vecka önskar
 

På Onsdag...

1 Läs mer >>
I onsdags bestämde jag mig för att köpa Opalice (ska kalla honom Palice). Han fanns i Figrove och jag är överlycklig över att jag stötte på honom! Så  nu har han flyttat in till stallet. oh, hoppas att Palice ska trivas fasansfullt mycket där.
 
Ska försöka göra hans info så snart som möjligt!
 
 
 
 

Välkommen till stalle...