0 Läs mer >>
 
 
Kära dagbok
 
9:de dec 1903 var det dags för min första arbetsdag hos Deep Core. Jag hade hoppats på att få vara på båten, men jag skickades till ett kontor nära intill gruvarbetsplatsen öster om Valedale. Men mitt stilla sinne sade mig att hellre vara vid en brasa än att få sjösjuka på vardag.
 
 
 
Och jag måste faktiskt hålla med D. Owen om att man får mycket för lite jobb. Dock ser jag inte samma ljus hos gruvarbetarna i grottorna. Att få se dom genom fönstret passera efter en lång arbetsdag, nedsmutsade, trötta och hungriga och med knappt 25 Js att försörja sin familj med. Det får mig att bli generad med tanke på hur lätt jag fick tag i ett väl befordrat jobb på mindre än tio minuter medan dom kan slita i 10 år för att bli befordrade.
 
 
Nu har det gått en vecka sisådär sedan D. Owen frågade mig. Och måste bara säga det: Jag klarar inte av mer.
Inte för att det var svårt att sortera alla de där papperna och att koka kaffe till min chef, utan av det dåliga självförtroendet för gruvarbetarna. Tänker faktiskt säga upp mig imorgon. Ja, och jag menar det!
 
Här avslutar jag mitt skrivande för idag. adjö.
 
//Jane Roland
 
 

Deep core

0 Läs mer >>
På tis är det studiedag för mig och då innebär det ledighet :D ska hänga lite med mina polare på eftermiddan då. Men bäst av allt är ju typ sovmogonen, hehe :3
 
Trevlig sudiedag då, typ, liksom...
 

in i studion - arch j...

0 Läs mer >>
Kära dagbok
 
Idag har jag i klubben Awensome fighters company varit med på ett event! Just den här gången skulle det vara 5-kamp och jag var i Moas lag. Det var totalt två grupper med 5 deltagare i varje (plus gruppledarn). I går fick vi träna på alla grenarna och tillslut konstaterade alla att jag passade bra till kvarnloppet som gick ut att ta sig från kvarnen ner till det nedbrunna huset.
 
När vi hade kommit igenom halva 5-kampen låg vi under och det var min tur. Snacka om vilken puls man hade under de där sekunderna då man red som en galning och Dark nästan föll ihop av utmattning. Vem vann den grenen? Jo jag som tur! Min motspelare var  fantastisk men den här gången hade hon inte turen på sin sida. Äntligen kunde man känna sig lättad över att det var lika med 2-2. Men som sagt... den sista grenen var kvar som vår siste och tappre lagkamrat skulle genomföra! Efter westernloppet kunde man konstatera att motståndarlaget vann med 3-2. 
 
Sedan firade vi det hela med att vara på discot och leka Zombie!
 
//Katarina Riverwood
 
 

Eventet

0 Läs mer >>
 Jag får ursäkta mig för det dåliga bloggandet. Min kreavitet roterar lite då och då, när inte kugghjulen har gått sönder xD Nu ska jag skärpa mig så att jag ger lite mer liv åt bloggen! 
 
Tack för ert tålamod och fortsatt trevlig dag :D
 

Jäsp

0 Läs mer >>
Sökte nyss på mitt namn Katarina i google. Resultatet blev intresant xD 
 
Katarina är betyder igenkligen ingenting, men om namnet kopplas med katharós betyder det antimngen 'ren' eller 'kysk'.
 
 
 
Ren är man om man är 'befriad från onda andar'. Alltså det finns ingen onska i en (Det är jag väl...eller?).
 
Kysk... hehe, det är något lite pinsammare än ren. Ordet Kysk kan ses antingen som om man inte vill ha samlag med någon, oftast med religiösa skäl eller att den personen är temporär (titta inte på mig sådär! Vad har temporär med mig att göra?! Vill du ha en knytnäve i ansiktet eller!?).
 
 
Så man kan väl säga att jag är 100% ren i hjärtat. Dom måste ha skrivit fel på ordet Kysk, det skulle nog vara 'cool'. Varför flinar ni? Jag har inte skrivit det här för att ni ska flina! 
 
Fasiken, nu avslutar jag detta inlägg. Njut och ha ett förjälvligt bra lov!
 

Katta min katt

0 Läs mer >>
I julas fick jag en sak som satte skaparglöden i mig: ett videorediskeringsprogram (Movie Studio Platinum 12.0). Med det har jag tängkt att skapa videos, och fasiken ska de allt bli bra! Det kommer dock ta väldigt lång tid innan jag kommer ut med någon om just sso. Eftersom mitt fraps krånglar till sig och gör så att inspelningarna blir hackiga. 
 
Ha ett bra 2014 alla läsare!
 

Professionella Videos...