0 Läs mer >>
Jag kommer att ha problem med att blogga nu från denna dag till 1 dec. Så att ni inte tror att jag är död xD Det är nämligen internet som hade förbrukats totalt denna månad (Eum... Spelets fel). Men vi ses så småningom igen :P

Skit på dig internet!

0 Läs mer >>
Som vanligt till dej som inte har läst de tidigare delarna! Klicka på 'sägen om Jorvik' i så fall :D
 
UBS! Detta är min version av berättelsen och stämmer inte helt överens vad http://sv.starstableonline.wikia.com/wiki/%C3%96desryttarna säger!
 

-Vakterna. Även kallade Ödesryttarna eller Soulriders, vandrade på Jorvik med mig. Vi var många men enbart fyra av mina undersåtar hade övernaturliga krafter. Jag gav dom en varsin symbol som uttryckte deras krafter. Stjärnan, månen, solen och blixten. Stjärnan är sammanbunden med Blixten. Rött är blodets färg; rött är också håret på den som bringar liv... och det är du, Min kära Lisa. sa Fripp nedlåtet.
Lisa tog sig ofrivilligt på sitt hår. Hon var en av Ödesryttarna. Hon hade svårt att förstå att hon var just en av de utvalda men samtidigt kändes det som om hon alltid hade tillhört dem.
 
- Månen har kraften att se i det förflutna, nuet och framtiden. Detta ses oftast i syner hos den utvalda. Den som bär solen rider med gyllene hår och vingar, och trotsar tid och rum. fortsatte Fripp

- Vad menas med det, Fripp? undrade Lisa

- Den Ödesryttare som är sammanbunden med solen har förmågan att förflyta sig mellan olika existentiella världar. Ett exempel på denna kraft är att hon kan öppna en portal till Pandoria. svarade Fripp med avsmak för Pandoria.

- Blixten är Ödesryttarnas krigare. Hon ska bära Krigarens färg som är densamma som lera och läder. Blixten har kraften att ta liv, även ta själar. avslutade Fripp.

- Och så var det med Pandoria...Jo, så som jag har sagt tidigare är det en värld som kan uppstå i varelsers drömmar. Landet där är lila. Inte en sån där prinsesslila utan en sådan mörk och mystiskt. Det sägs även att Garnok och hans generaler har skapat Pandoria för att i tro hoppas kunna komma ut. Som om man gräver en grotta under marken liksom. Du ser rädd ut Lisa. Är det för jag sa tidigare att vi är i Pandoria? Var inte orolig! Du kan allt se staketet som avgränsar en del av världen här. Staketet bär extra mycket paleseium och stomesik, eller som människorna säger; Magi. I Pandoria vandrar även Mörkret, som jag kallar det. Dem ser ut som Garnok fast mycket mindre. Men de är farliga för den som stöter på en sådan. Så se allt upp när du vill ta en promenad i drömmarnas värld! sedan tystnades hans röst och han gick mot portalen.

-Vad gör du? sa Lisa nyfiket.

-Vad tror du? Vi ska söka efter den ödesryttare som är sammanbunden med solen! Kom med nu till människornas värld så ska vi söka genom land ock rike intill öns hjärta och ut till universum om det ska behövas!


Förbered er för mer äventyr!

 

Ödesryttarna & Pandor...

28 Läs mer >>
Jepp, ska vara på ett scoutläger och kommer hem på lördag! Vi ses då :D
 

Ska vara borta i Helg...

0 Läs mer >>
  • Har skaffat nytt hår xD
  • Köpte en andalusier för 2 veckor sen, hon heter Sapphirestone.
  • Märkte att jag passar med w-hatt :P
     
     

Saker som har hänt se...

1 Läs mer >>
Kära dagbok
 
Veckorna har gått och jag känner hur livet vänder tillbaka. självaste naturen tycks märka av mitt goda humör och svarar med grönska och sol. Studerandet går utmärkt och mitt intresse för hästar har växt upp i min lilla hjärna. En tjej som en gång sprang iväg med svansen mellan benen av synen för hästar har idag till och med bestämt att hyra en lånehäst. Ni hörde rätt. Jag har ändå inget annat för mig nu på sommarlovet och det kan väl allt vara skönt att bara rida omkring och njuta? Hästen som jag lånade för ett par dagar sedan är mycket vacker. Han heter Whitemane och är en Jorviksfullblod (Osäker på stavelse...) som är gråskimmel. Jag kan inte sluta att tänka på den där manen som fladdrar i vinden när han galopperar fram med mig på ryggen. Hur han nästan kan förstå vad jag säger och när han nuddar sin mule mot min handflata. Må denna sommar bli evig säger jag bara.
 
                                                                                                                                                             //Jane Roland
 
 

Skördebyggden - Ett s...

1 Läs mer >>
Har försökt att göra ett bildspel. Hoppas att ni gillar den :3
 
 
 

Ett försök xD

0 Läs mer >>
Haha, kommer snart i alla fall ;)
 

Trött...

1 Läs mer >>
Kära dagbok
I torsdags var  jag med på Awensome Fighters stora dressyrtävling i ridhuset!
Dom hade lagt upp tävlingen för typ två veckor sedan dess. Jag red runt med Jewelblaze den torsdagen och hade ingen tanke ALLS att vara med på en Dressyrtävling som skulle få mina ben att dallra. Men så kom Klubbägaren Moa tillsammans med en ridlärare personligen fram till mig och TVINGADE mig vara med. Trots att jag bara hade mindre än 2 timmar på mig till det skulle börja. Dom tjatade att jag skulle klara dressyrprogrammet om jag bara anmälde mig och tränade ordentligt. De talade även om ett pris man kunde vinna, nämligen 100 sc!
 
Det kunde man väl inte tacka nej till?! Så jag anmälde mig på stubben! I två timmar slet jag och Jewelblaze med Dressyrprogrammet i hopp om att få en 1:a plats. Sedan var det dags för tävlingen. Eller egentligen inte, för det var ju bara en i taget som kunde visa upp sitt program så alla fick en speciell tid. Vilken tid fick jag? Ha! Halv 10 som näst sista deltagare, jätteroligt...
 
I alla fall! när det väl var dags så körde jag järnet (Med några små fel i programmet, ubs...)! Efter det hela var det bara att gå och lägga sig och vänta på resultatet kommande dag. Kom jag etta av 12 deltagare? Tyvärr inte Katt, du kom typ 5:a.
 
Visst kan man tro att jag är besviken? Men nej då! Snarare glad, jag är stolt över att jag deltog och gjorde mitt bästa. Dessutom hade jag ingen direkt lång tid på mig att träna. Happy I!
 
Resultatet från mig kan ni se här nedanför:
   Bilden är inte min utan kommer ifrån http://afsso.blogg.se/.
 
//Katarina Riverwood
 
 

Klubbtävlingen

0 Läs mer >>
Jag håller nämligen på att mixtra med teman och bilder. egentligen gjorde jag det inte med meningen men jag råkade trycka xD Bara att återställa igen, suck...
 

Ursäktar mig för att ...

0 Läs mer >>
Har du inte sätt de tidigare delarna? klicka på kategorin 'Sägen om Jorvik'!
 
Kom även ihåg att det här är MIN version av historien, så den stämmer inte helt överrens med vad Starstableonline Wiki säger!
 
 
Fripp tittade på den rödhåriga tjejen när hon utlöste sina helande krafter mot ett stackars rådjur. Han var nu helt övertygad att den här Lisa Peterson var en av de fyra arvingar till hans döda vakter. Hans nyfikenhet hade räckt långt, för bara någon timme sedan hade han frågat om hon kunde vifta en 'pinne' mot stenen. När hon svingade spöet mot stenen började den lysa av magi. Hon var ett mirakel som kunde det! Ännu bättre: om han hittar de andra tre utvalda så kanske de har en liten chans att stoppa Garnok...Garnok, ty Han som nu hotade världen under tystnad. 
 
- mycket vackert, Lisa. Kom med mig så ska jag berätta mer om min hemlighet...
 
Lisa lyfte upp huvudet från rådjurets varma friska kropp och nickade tveksamt på huvudet. Fripp började skutta iväg och manade på henne. Senare kom de fram till en stig, den var mycket smal och gick in som en spiral mot platsens hjärta.
 
-Vad väntar du på? gå längst spiralen! Sa Fripp med ett leende.
 
Hon gick längst spiralen och kände hur hennes kropp nästan drogs ur tiden. Lisa sneglade bakåt mot den blåa ekorren som inte avslöjade ett smack med sitt stilla uttryck. Sedan hördes ett lågt sjungande röst som blandades tillsammans med alla vindar.
 
Tid och rum passerar, alltid stilla alltid i rörelse...
 
Sedan var de framme. Det var mörkt och stillsamt här. Allt detta såg ut som en stenring med ett lila lysande tecken i mitten. Den föreställde fyra ryttare med olika egenskaper...Eller nej fem ryttare. Till och med Fripp hade ingen aning vad den femte ryttaren betydde. Fripp ställde sig på den plats han alltid hade stått på.
 
-Vi är i Pandoria. Det är en annan dimension. Pandoria finns i alla levande varelsers hjärtan, och att ta sig dit är som att vandra genom en dröm. Och det är vad vi har gjort nu, enbart jag och en annan som du kommer möta senare kan öppna den världen. Sade Fripp med allvar i rösten.
 
- Det låter väldigt omöjligt, men jag tror dig, Fripp.
 
- Du kommer lära dig mer senare, kära du. Klarar du av att lyssna på en timmes uppläsning av Pandoria så klarar du nog av tre timmar av Garnokprojektet och Ödesryttarna! Sa Fripp med ett retfullt leende.
 
- Det kan du lita på! Jag ska ändå inte mata Starshine förrän 7!
 
Fortsättningen kommer!
 
 
 
 
 

Hoppet ligger lågt De...

0 Läs mer >>
 
I går lurade faror i luften. Och inte nog med det! Även spökena hemsökte under den kalla kvällen...
Jag hoppas att alla hade en härlig Halloween igår kväll och njut av lovet!
 

Halloween

0 Läs mer >>
 

Får även uräkta mig för mitt dåliga bloggande. Mitt internettid hade gått ut dagen efter det senaste inlägget xD
Men nu ska jag få lite krut i baken :P
 

Blidbomb från veckan