0 Läs mer >>
 
...Skördebyggden har verkligen öppnat! Ni kanske redan har märkt att uppdaterningen är sämre just nu och det kommer den vara hela den här veckan, men jag kan lova er nya spännande inlägg nästa vecka.
 
håll ut läsare!
 
 

Kan inte tro det...

0 Läs mer >>
Kära dagbok
 
Dagen efter det stora Förlusten var dyster. Dagarna gick och folk började inse att det gick inte att komma över till andra sidan bron, många klagade över att de var tvungna att åka till sjös om de ville träffa sin familj eller om de hade något annat viktigt. Själv bestämde jag mig idag för att i resten av mitt liv bo i Skördebyggden (förr känd som Södra Jorvik) och fortsätta mitt studerande. Men, innan jag skulle ha åkt ville jag gå förbi Mrs. Hills hus och se hur det var fatt.
Jag knackade på Dörren till det vackra välskötta huset. Det tog ett tag innan Mrs. Hill öppnade, hon såg sorgset på mig och frågade vad jag ville. Min fråga lydde följande om hon ville prata med mig en sista gång innan jag åkte. Hon svarade ja. Mrs. Hill sa vänligt att jag kunde till och med stanna och dricka te, naturligtvis sa jag ja och satte mig vid bordet. Vi satt tysta länge tills hon lyfte upp huvudet - Hon var blek och verkade mer död än levande. Plötsligt brast hon ut i gråt och började förklara sin sorg till sin man. Hon pratade om hur de träffades, hur deras intresse för hästtävlingar fick deras kärlek att brodera ut sig, hur dom stöttade varan för att lyckas vinna det som en gång var omöjligt och hur hon nyligen hade bestämt sig att flytta till Figrove. Allvarligt lyssnade jag på den händelsefulla historierna. Man kunde tydligt se att hon hade förändrats på bara en natt och jag tyckte synd att gå miste om en glädjefylld person som aldrig gav upp. Efter någon halvtimme - som kändes som en evighet, ursäktade jag mig och gick till båten.
 
 
 
Två dagar senare fick jag reda på att Mrs. Hill var död.  Hon hade dött av en hjärtinfajt, som kom antagligen på grund av hennes stora sorg. Jag beklagar mig djupt över förlusten och jag tänker gå med på Mrs. Hills och hennes makes begravning. Måste då åka Figrove så jag måste avbryta, vi ses antagligen snart.
 
                                                                                                                                                            //Jane Roland
   
 

Mrs Hill

0 Läs mer >>
ITR

Som rubriken säger: jag är inte hemma och har alltså inte tillgång till sso. Jag kommer tillbaka söndag eftermiddag, då har jag tänkt mig att försöka skriva ett längre inlägg då. Vi ses snart igen!

Just nu håller jag på att chatta med andra scouter runt om i världen och det är jätteroligt! Om du vill chatta med mig idag där inne så gå in på mICR channel list: #Swedish_youth name: Lipemylize
 
En bild på chattsidan :)
 
 


/Katarina Riverwood

Är på läger...

0 Läs mer >>
 

En bild bara :3

0 Läs mer >>
Kära dagbok
 
Jag har länge funderat över hur det ser ut på andra sidan när jag står på bergen och tittar ner på den trasiga bron, ingen har vetat varför dom aldrig har lagat bron och låtit oss traska omkring i paradiset. Men nyligen stod det i Jorvik gazette att bron skulle lagas, en nyhet som jag gladde mig över otroligt mycket! Nu i eftermiddag ska jag besöka byggarbetsplattsen och se om de behöver hjälp, Detta kan vara en av Jorviks största händelse för ryttarna och jag tror att det är många fler en bara jag som uppskattar denna sak.
                                                                                                                                                  /Katarina RiverwoodHjälp Donald laga bron!
 

Den efterlängtade skö...

0 Läs mer >>

I hopp om att skördeb...

0 Läs mer >>
 

Körv med matilda

0 Läs mer >>
...Jag tror att jag satte mig lite galet xD
 
 
 

Ubs...

0 Läs mer >>
 
Namn: Jewelblaze
Ras: Achaltekeer
Kön: Sto
Mankhöjd:153 cm
Inriktning: Championat och till lång ute ritt
Föddes: 2003 (10 år)
Om Jewelblaze: Jewelblaze är en liten busig men lydig häst. Hon ser sig alltid vara den bästa och tror att hon äger allt och alla. Hennes favoritgodis är apelsiner och hon blir galen av bara tanken på de runda orangea frukten. Hon är väldigt aktiv och vill gärna ställa upp, ibland kan det bli lite för mycket...
 
 
 

Jewelblaze

1 Läs mer >>
Kära dagbok
 
Idag skulle jag och min kompis Meggie titta på Moorlands årliga galopptävling som väcker stor uppmärksamhet omkring i värden, banan gick från Moorland till Hillcrest. Den innehöll en massa krångliga hinder och vägar som endast eliter kunde passera. Den personen som alla höll på var John Hill som var en framgångsrik trängryttare. Jag och Meggie gick och trängde oss fram i folkmassan för att få en så bra uppsikt över tävlingsbanan som möjligt. Vi ställde oss vid en träbro som deltagarna skulle passera om en stund och väntade på att tävlingen skulle dra igång. Startskottet hördes tydligt trots det långa avståndet mellan moorland och träbron, min kompis fick ett leende på läpparna och studsade upp och ner för att kunna se bättre bland trängslen. Bara några minuter efter skottet kunde man se John Hill i täten som närmade sig till den plats som jag stod på. John Hill passerade bron med folkmassans jubel hörande bakom sig, allt verkade så bra och jag visslade åt mannen som ledde tävlingen och vinkade med armarna. Då hörde jag något fruktansvärt obehagligt ljud, träbron gav vika under John Hills springare och folkmassan som hade jublat började istället ge ifrån sig överraskade skrik. Det kändes så ologisk när delar av träbron föll ner tillsammans med John Hill och hans häst. De andra deltagarna tvärstannade sina hästar och gjorde oförstående gester, klagade över varför de inte fick fortsätta. Dumbollar att de inte förstår. Tävlingen avbröts omedelbart och istället fick åskan underhålla den dagen. Stackars Johns fru Mrs. Hill nu får hon sörja i år, dessutom har de inga planer alls att återlaga bron, tragiskt.
 
                                                                                                                                                             /Jane Roland
 
 

Moorlads stora galopp...

0 Läs mer >>
Star stable online fyller 2 år idag och jag tycker dom har gjort stora framsteg under deras två år! SSO är helt klart det bästa online spelet som existerar och teamet har värkligen lagt sin själ åt onsdagsuppdateringarna.

Stor applåd för Star stable online teamet!
 

Grattis sso!

0 Läs mer >>
Det värsta jag vet är att träna hästarna (levla)... För det första:
 
  1. Jag är antagligen så himla lat .-.
  2. Jag missas mina andra sysslor runt omkring.
  3. Tappar koncentrationen efter 10 lopp och börjar istället snacka med en kompis.
  4. Man vill bara chilla ibland med sina polare istället för att göra något 'osocialt'.

Nu vet ni det och jag tror att jag inte är ensam om den saken xD  Ska försöka att skriva ett inlägg till 'Sägnen om Jorvik' under den här veckan också, ses!

Här är några bilder från 'The sims 3' som jag har redigerat :3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 3
 
 

Det där att träna upp...